Köpes, Säljes & Transport.

Transporthjälp sökes; Finspång till Örebro

2020-05-10 16:09 #0 av: Chinesecrestedlover

°º• SÖKES •º°

Transport från: Finspång Östergötlands län
Transport till: Lekeberg (eller centrala Örebro) och Örebro län

När sökes transport: maj 2020 (alternativt juni 2020)

Vilket djur söker transport: Angorakanin

Hur kommer djuret transporteras: Vet ej exakt då detta kommer behöva ordnas av säljaren, men någon slags låda/väska/transportbur/mindre bur. Om du inte mot förmodan råkar ha vägarna förbi mig först och kan få med en bur härifrån. 

Övrig info: Säljaren kan troligtvis mötas upp inom Östergötland (och möjligtvis Stockholm). Jag (köparen) kan mötas upp i centrala Örebro (ex. vid centralstationen) efter överenskommelse och lite beroende på tider (går inte allt för många bussar tyvärr). Annars gäller (helst) Lekebergs kommun och då fungerar de allra flesta tider.

Tillägg p.g.a. Coronaläget: Jag ser helst att det är möjligt att kaninen transporteras till Lekebergs kommun, eftersom jag gärna undviker att sätta mig på en buss (har nära anhöriga i riskgrupper och kan ev. ha något ökad risk själv).

Mvh/Chinesecrestedlover

Kontaktuppgifter: PM här på iFokus till en början

Gör ett nytt försök att få hem en kompis till denna grabb
Anmäl
2020-05-21 12:40 #1 av: Chinesecrestedlover

Puttar upp denna lite. Har ännu inte hittat någon som kan hjälpa till med transporten så fortfarande väldigt aktuellt. 

Anmäl
2020-05-21 12:52 #2 av: Karties

Kanske kommer ha vägarna förbi vid slutet av juni/ början av juli, beror på om jag ska upp och hämta en kaninunge i gävle. Bor själv i göteborg och skulle då kunna köra svängarna förbi, om det inte skadar att kaninen får stå ut med att det blir en lite längre tur.

Men det beror på om det är fortfarande aktuellt slutet av juni/ början av juli. Samt att jag har en liten unge att hämta, väntar fortfarande på beskedet om det finns en hona i kullen :)

Hoppas att du hittar någon transport innan dess, har du kollat bland transportgrupper på facebook ^^

Anmäl
2020-05-21 13:39 #3 av: Chinesecrestedlover

#2 Tack så jättemycket för ditt svar och för ditt erbjudande. Jag ska ha det i bakhuvudet, men hoppas såklart att jag lyckas få hem min "fluffboll" innan dess. 

Lycka till med "bebisen" Glad (håller tummarna för att du får den kanin som du önskar). 

Jag (och säljaren) håller koll lite överallt, men vi har ännu inte lyckats hitta något. 

Anmäl
2020-05-21 15:34 #4 av: Karties

#3 Det är inte lika många som rör sig i landet som de brukar vara med covid-19. Hoppas att ni lyckas hitta en transport ☺️

Anmäl
2020-05-21 23:26 #5 av: Chinesecrestedlover

#4 Nej, precis...det är ju inte alltid det enklaste att hitta hjälp med transport ens utan att corona ställer till det... men hoppas att vi lyckas lösa det på något sätt. 

Anmäl
2020-05-21 23:44 #6 av: Karties

#4 Kan mycket väl bli fler folk som rör sig under sommaren. Det är ju bevisat att folk orkar inte följa restriktionerna helt och när det blir semester kan det öka med hur mycket folk rör sig :)

Anmäl
2020-06-04 09:10 #7 av: Chinesecrestedlover

Fortfarande aktuellt

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.