Bur och aktivering

Matta?

2020-02-22 17:38 #0 av: Serasera

Jag är halvårspassare åt en dvärgvädur som är ensam o på ca 1,5 år gammal. Han brukar i sitt hem tyvärr bara bo i sin bur (vita som syns) men jag klarar inte det utan han får bo löst i ett rum, har till vänster om buren en stooor hö-hög och en djup sandlåda att gräva i. Gör vad jag kan för att han ska ha de bra hos oss detta halvår o tror han ändå har det bättre än innan. Men han har börjat bita i mattan jag har som botten under skrivbordet, han äter inte upp bitarna men funderar på annat bättre underlag? Ett kallt halt golv känns Inte alltför bra. några tips?

Anmäl
2020-02-22 17:54 #1 av: Karties

hmm kanske vetbed, hampa matta, en annan matta eller fleece filt. Vet att med vissa mattor så börjar mina kaniner gnaga på och gräva.

Om det är någon underlag som ska gå sönder så funkar hampa matta eller fleece. Fleece då det är billigt att fixa och det är inga trådar i filten, så det går ofta igenom magen om de får i sig en liten mängd.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.