Beteende, hälsa och skötsel

Förlorade min älskling

2019-09-06 14:30 #0 av: linnejabeja

Hejsan

I tisdags eftermiddag så upptäckte vi att min ena kanin slutade att äta, då detta hänt innan så tog vi bort honom från burkompisen och började med cc, metacam och zantac + motion och värme. På kvällen hade jag honom i koppel och han åt till och med lite gräs, så vi va väldigt optimistiska.

Klockan 5 gick vi upp och kollade till honom och då hade han inte ätit och inte bajsat plus han va lite kall (vi hade honom i källaren, för han bodde ute egentligen) så då tog vi upp honom och fortsatte med cc och motion men han blev bara sämre och sämre. Så klockan 13.30 åkte vi in till djursjukhuset med honom och runt 15 fick han hjärtstillestånd och gick inte att rädda. Kan tillägga att vi hade telefonkontakt med en specialist inom kaniner hela tiden, men tyckte att vi skulle åka in med honom då runt 13.

Ville bara säga att det gick så jävla fort och jag inte fattade något, jag är fortfarande i chock. Han är begravd och burkompisen fick sägs hejdå till honom. Ta vara på tiden med era älsklingar och ta dem inte föregivet.

Anmäl
2019-09-06 15:01 #1 av: kaninalskaren06

Åh vad hemskt, beklagar❤️😞

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.