Tips, idéer, bloggar och hemsidor

Kattmöbel till kanin?

2019-07-22 15:09 #0 av: Iisaa123

Hej! Jag är ny här och även ny kaninägare sen i maj, har en liten frigående hane här hemma och han älskar att sitta på soffkanten och titta ut samt titta vad vi har för oss. Tänkte ifall man kunde köpa en kattmöbel till honom med ”trappor” samt en liten iglo i, är det någon som gjort liknande eller kan ”klös” materialet skada min lille skrutt på något sätt? Ge era tips och feedback på den idén tack snälla!

Anmäl
2019-07-22 15:57 #1 av: Namiko

Jag har inte haft klösmöbel specifikt till kaninerna, men dom flesta kaniner jag haft har gillat katternas klösträd. Se bara till att det finns säkra sätt för kaninen att ta sig upp och ner för dom hoppar gärna upp utan en tanke på hur dom ska ta sig ner igen.

Tell someone you love them today, because life is short. But yell it at them in German, because life is also terrifying and confusing.

Anmäl
2019-07-23 09:53 #2 av: SUSFU

Mina kaniner älskar katternas träd, har ett som går från golv till tak. Inte ovanligt att hitta min stora uppe i hängmattan

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.