2019-05-12 14:00 #0 av: Karties

Hej, allihopa :3

Skulle gärna vilja ha tips på hur man hittar bra hem åt kaniner. Nu är det inte så att jag kommer sälja någon av mina kaniner, då jag har plats att ha alla mina här hemma. Så länge jag har plats och de får allting de behöver så stannar de med mig, tills det inte fungerar. 

Tänker mer senare om det visar sig att mina kastrerade kaniner inte kan komma överens,  om ett eller två år kommer jag flytta ut och skaffa en egen lägenhet efter jag studerat klart. 

Då jag har exakt 3 st kaniner här hemma, två ute och en inne, så kommer det inte fungera med att ha flera kaniner i en lägenhet om de inte kommer överens. 

Så tänker se hur man ska göra för att hitta bra hem, åt en av kaninerna. Om det visar sig att det inte fungerar sätta ihop dem. Då jag har mina kaniner frigående, när de är inne. 

Planen kommer då att sälja en av mina kastrerade hanar. 

Men undrar vad man som säljare kan göra och kan man sätta krav på vad det nya hemmet ska ha, vilka frågor man kan ställa utan att värka allt för på. 

Då hanen jag skulle sälja inte är en barnfamilj kanin och skulle helst vilja att han blev en frigående innekanin, då han trivs bättre inne men har honom ute för stunden då jag håller på att socialisera honom och göra honom van med människor sakta och säkert. 

Men som sagt innan kommer jag bara sälja honom om det inte fungerar och då räknar jag med att om cirka 2 år bör han vara van med all hantering och vara en tryggare kanin.