Bur och aktivering

Bur till kaniner! Tips och råd?

2018-12-09 14:18 #0 av: [Kraxi]

Hej!

Jag har 2 kaninhonor som tyvärr just nu bor lite väl trångt, men för att de inte ska drabbas för mycket av det så får de vara ute och springa nästan hela dagen, utom just på nätterna för då kan vi inte hålla koll på dem (de hoppar gärna upp på fönsterbrädor och tar sig igenom sladdskydden väldigt snabbt). Vi bor på första våningen i en lägenhet, men har en rätt stor inhägnad uteplats som jag skulle kunna ha en bur på. Är det någon som har tips på en utebur med golv som inte är alldeles för dyr och som har mycket plats för kaninerna eller något eget billigt byggprojekt? Vill ju helst inte göra mig av med dem så en utebur hade funkat perfekt. Har nästan ingen plats inne :/

Anmäl
2018-12-09 17:01 #1 av: Sebastian0403

Kanske kompostgaller?

Anmäl
2018-12-10 12:31 #2 av: tixEntry

De flesta uteburar är små, av dålig kvalitet och inte prisvärda alls, däremot kräver ett egenbygge mer arbete. Det finns en massa trådar här om folk som ber om tips eller ska bygga en egen bur, du kan kolla i dem! :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.