Beteende, hälsa och skötsel

Saknar min Auggie

2018-09-15 23:32 #0 av: Travis D

Hej

Vet inte om jag skrev något inlägg om Auggie eller inte men iallafall så var hon min andra kanin (men första som var helt min) vi fick henne från stallet som min skötkanin (men som jag fick behålla) anledningen var att en av stallets kaniner hade rymt och parat sig, och sedan fått ungar utomhus och så hade hon blivit rått-attackerad. Denna stackare var världens finaste kanin unge och hur snäll som helst. hon hade en infektion i nacken som vi tvättade dagligen och lite små sår och ett varigt öga. Hon levde livet hoppade runt i sin bur och på golvet och vi fick henne att äta och dricka m.m hon var en liten tuffing. En kväll när jag skulle kolla till henne låg hon och andades jätte häftigt. Jag ropade direkt på mamma och lyfte upp Auggie och sprang ut till henne. Vi försökte få henne att dricka och äta. Efter en stund började hon andas riktigt lugnt, lugnare än en normal kanin. Vi ringde direkt vet. och dom sa att vi skulle ge henne något (har glömt vad det var) som då fick henne att somna in. Det var samma dag som hon för första gången sprang runt (hoppade runt på golvet) 

Hon var runt 3 veckor och väldigt lugn. Hon var en gullig liten fluff boll som helst bara låg bredvid mig och mös. Efter att hon dog tyckte jag höra henne i ca en vecka bl.a tyckte jag höra henne hoppa runt i buren. Och krafsa och lite sånt. Men varje gång jag kollade så var hon inte där. Hon var den finaste lilla vännen jag haft. hennes riktiga namn var Augusta men jag gillade smeknamnet Auggie. Vet. sa att det antagligen var blodförgiftning från infektionen som haft ihjäl henne det som känns skönt är att hon inte längre lider från sina skador.

Det som tär på mig mest är att det sista jag sa innan hon fick sina häftiga andetag var att hon luktade död Tyst(från infektionen). Henne saknar man varje dag. Mamma har velat städa ut mitt rum och ta ut buren men lukten från Auggie är fortfarande kvar i den buren och vill att den ska stanna hos mig  Mina sista ord till henne var "Älskade vännen, du var en jädrans fin kanin"

Mina hjärtlösa syskon slängde kroppen i soporna ArgGråter

Ville bara dela med mig om min fina Auggie (admin får ta bort ifall Auggie's inlägg inte passar in här)

Hon var en Ängel på vår jord och nu är hon en stjärna i himlen GråterHjärtaOskyldigMåne

Anmäl
2018-09-16 08:56 #1 av: Linnea0001

♥️♥️♥️♥️vet hur det är♥️♥️♥️♥️

Anmäl
2018-09-16 10:40 #2 av: MOJ

❤️😓

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.