Beteende, hälsa och skötsel

Kaninhage till vintern?

2018-09-02 11:51 #0 av: Linneazzz

När man ska ha kaninen i hagen på vintern så måste man ju ha ett hus som kaninen kan vara i för att inte frysa. Har ni något sånt hus? Eller hur ska ni göra nu till vintern? Sedan undrar jag om man ska skotta upp typ hälften av hagen, så att kaninen kan få skutta i djup snö men även få skutta runt utan att inte sjunka ner i snön haha? Och vad kan man inreda med på vintern? Jag tänkte ha såhär: Jag ska ha kvar en vit plaststol i hagen som hon älskar att ligga under, jag ska ha en tunnel, en gren/stubbe, ett hus som är gjort av plywood som står över marken med fleece och halm i. Tror ni det blir bra? Och svara jättegärna å alla frågor! :D

Anmäl
2018-09-02 12:03 #1 av: Linneazzz

Sedan så undrar jag också om de huset verkligen MÅSTE vara över marken. Man kan väll ha ett hus av trä MED golv som står på marken även fast det är snö? Man kan ju skotta bort snön där och lägga halm i huset?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.