Beteende, hälsa och skötsel

Näringsrikt hö

2018-04-22 21:42 #0 av: Lovebunnies

Har tidigare börjat köpa hö från en bonde eftersom att det man köper i djuraffärer inte är näringsrikt enligt veterinären jag gått till. 

Idag hittade jag dock många kryp i höet och där jag har förvarat det. När jag hittade krypen så slängde jag bort höet direkt.

 Nu tycker inte den jag äger kaninen tillsammans med att vi ska köpa hö från bonden eftersom att det kan dra hit djuren igen och att vi istället borde börja köpa hö från djuraffären igen.  Saken är den att kaninen vägde tidigare mindre men gick upp när han fick det mer näringsrika höet. Är rädd att han ska gå ner igen. Finns det något näringsrikt hö som man kan köpa där det inte med kommer kryp. Vad borde vi göra? 

Anmäl
2018-04-22 21:59 #1 av: Sugar Mist

Men... Kryp.. Alltså hö är ju något som man skördar ute och förvarar ute(eller ja, oftast i en lada) och självklart kan det komma kryp.

Jag tror inte direkt att kaninen far illa över att det är något kryp här å där, för det kommer nog en hel del kryp på den om ni sätter ut den i en hage utomhus också :) 

-

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.