2018-04-13 18:08 #0 av: maxim15

Hej! Som sagt så är min kanin borta, en dvärgkanin och vi bor ute på landsbygden med mycket snö. Vi har en bur som vi låter kaninerna vara i men vi öppnar den på dagarna och dom springer in och ut hur dom vill, vi brukar bara låsa in dom på kvällarna och det har fungerat bra. 

Nu så har vi bara sett vår minsta dvärgkanin varje dag och den verkar vara hemma nästan hela tiden nu, men vår andra kanin som är svart och större är borta. Vi såg den senast hoppa runt utanför huset vid vår bagarstuga för 3 dagar sen men vi har inte sett någonting av den sen dess. Vad tror ni som har hänt? Det finns rävar här men det verkar ologiskt för att en räv ska dra sig till en gård med buller från traktorer, lukt från rådjur, hundar, katter och människor. Vi vet att katterna inte har rört kaninen för dom är i princip bästa vänner och samma för hunden. Det är väldigt svårt att leta efter kaninen för vi har så många hål runtom gården där vi vet att dom brukar vara men vi kan inte ta oss dit för att snön är överallt. 

Finns det en chans att kaninen trycker någonstans och kommer in när vi inte är utomhus för att äta sen fort tillbaka ut? Vi har bara haft kaninen sen början på förra sommaren och väldigt tragiskt ifall hon är borta. Har ni nå tips på hur man kanske kan locka fram den eller se om den finns på gården iaf?