2018-03-21 12:50 #0 av: KED

Vi har en 5-månaders gammal kanin som vi tyvärr måste söka nytt hem till. Vi är ytterst sorgsna över detta. Sötis som hon heter är verkligen super gullig och vi är mycket förtjusta i henne.

Sötis är en Liten vit Rex med special satinpäls med blå ögon från en mycket seriös erkänd kaninkennel.  Vi har valt denna ras med specialpäls då det fungera med allergiker.

Sötis är rumsren och biter ej på några sladdar eller på skor etc. Hon har en stor bur med en extra”lekhage” till med grind. Vi släpper ut henne 2-3 gånger om dagen i vår bottenvåning på vårt hus. Hon springer runt fritt och följer oss som en hund. Hon är mycket smart, social och lär sig fort.  Vi håller nu på att ”clicker träna” henne dvs hon kommer när man kallar etc.

Vi önskar att hon kommer till en person som redan är van med kaniner, ej familj med barn under 10 år,  och där hon får röra sig fritt som hos oss. Toppen om någon i familjen är en del hemma på dagarna. På natten är hon i sin bur. Hon är alltså en inomhus-kanin.  Sötis är vaccinerad mot kaninpest och gulsot. Hon är också försäkrad med Agrias djurförsäkring.

För rätt person skänker vi bur, lekhage och alla tillbehör – bara Sötis får ett fortsatt bra liv. Vi är verkligen ledsna och har stor sorg över att en akut situation har uppkommit som gör att vi ej kan ta med henne. Hon är helt bedårande!

Vi bor i norra Stockholm. För mer info ring 0708 - 577 570.  Tacksam för endast seriösa svar.