2017-07-26 15:21 #0 av: Simslish

(S) POKÉMONATTACKSKULLEN Tjuvparningskull

Jag har 6 små bebisar här hemma efter Elida's Minimazarin & Snöflingans Chromino! 5 utav dem skulle vilja hitta nya hem om några veckor!

Födda: 5/7-17

Om kullen: Den här kullen var inte alls planerad utan något kaninerna själva fixade ihop på eget intiativ (😅😂) men jag tror inte att bebisarna kommer bli sämre för det! Jag tror att de kommer bli otroligt snälla och hängivna kaniner som sedan taggar till på tävlingarna liksom sina föräldrar. Jag ser framför mig att de ärver Melissas harliknande högresta kropp, stora bakben och fart med Minos studs i tassarna, lugn, hans otroliga kärlek till att mysa och ifrån båda - glädje till hoppningen. Jag tippar på att de landar på runt 2,4-2,7 kg som vuxna. Jag tror faktist att det här kan bli fina ungar med potential för de högre klasserna!

De blir besläktade med:
S Ch Prins Elliott
Gt Ch Giant Diablo
Gt Ch Ante
Bright One
Ch Hilda Zonett
Sheldon

Inavelsgrad: 0,78% med Gia enligt skuttli
------------------------------------------
E: Elida's Minimazarin
EE: Glädjens Glöd
EU: Glädjens Min Vilde

Om Melissa: Melissa är den roligaste och charmigaste kaninen jag någonsin har träffat och hon har alltid något på gång! Hon är verkligen jättetrevlig men kan ha lite egna åsikter, dock skulle hon aldrig göra en fluga förnär! Hoppning är något hon tycker är jättekul men lätten tycker hon är trist så där slarvar hon en del men i medeln går det bara bättre och bättre, trots att vi inte tävlar särskilt aktivt! Hon springer alltid på och har världens tryck i benen!

Ras: Harkorsning (12,5% belgisk hare)
Vikt: Ca 2,7 kg

Klassning:
Rak: Msv 1 pinne
Krok: Lätt 2 pinnar
Höjd: Ej Elit 2 pinnar, 70 cm (2 starter)
Längd: Ej Elit

Filmer på Melissa:
Rak msv https://youtu.be/KwLiJybEDQo
Krok lätt https://youtu.be/ADd4RWkVVl8
Höjd https://youtu.be/6oJzQ8Mp1bU
------------------------------------------
U: Snöflingans Chromino
UE: Bubble Bobble Golden Kids
UU: Trombens GT CH Forever Wild

Om Minos: Jag har haft Minos på foder sedan början utav April och jag kan utan tvekan säga att det här är världens snällaste kille! Han skulle aldrig någonsin göra något dumt mot någon eller något och han är en riktig mysbjörn! Som hoppare kan han hoppa hus, både med fart och stillastående, det brukar bara falla små små fjantiga bommar. Så fort som han och jag har hittat alla varandras knappar tror jag att det är en tidsfråga innan svårpinnarna börjar rulla in. Han är inte alls luktig eller hanig, varken på banan eller på hemmaplan.

Bör påpekas att det finns en del delade meningar om att hans mamma har gett bettfel. Enligt uppfödare till kull var detta en olycka som orsakade sned tand. Rättade till sig efter klippning. Vid avel får man själv bedöma vem/vad man lyssnar på.

Ras: Vädurskorsning
Vikt: Ca 2,4 kg

Klassning:
Rak: Svår
Krok: Svår
Höjd: Ej elit 2 pinnar
Längd: Ej elit

Filmer på Minos:
Krok svår https://youtu.be/2HoUCQtaYQc
Rak svår https://youtu.be/Hqx0SdiJDS0
------------------------------------------

Pris: 500 kr

Bebisarna finns i Varberg, Halland och jag tävlar oftast i VÄSKH och SKH men transport till andra delar utav landet ska nog inte vara några problem☺️

Är du intresserad eller undrar något är det bara att skicka meddelande eller maila viwi701@edu.varberg.se!

Fler bilder finns på min instagram @hoppybunnys☺️

Väl mött!