2017-06-19 13:33 #0 av: hobbymupp

Onlinekurs i kaninvälfärd - gå kurs i hängmattan, eller precis var och när du vill!

Få tillgång till 9 moduler med ca 2 timmar föreläsningsinnehåll från mig, som är utbildad etolog (djurbeteende) och godkänd medlem i Sveriges Akademiska Etologer. Nya sätt att se på kaninvälfärd som många inte tänkt på innan. 

Kaniner är ett av våra populäraste sällskapsdjur, men också ett av de mest missförstådda. De lever ofta ett liv i fångenskap som inte alls liknar det de är anpassade för. Under de senaste åren har vi kunnat se ett skifte i tankesätt kring detta fantastiska sällskapsdjur, ett tankesätt som värdesätter kaninen som individ och som art.

Läs mer här: http://www.webb-kurser.se/p/kaninvalfard

Den här kursen handlar inte om vilket foder du ska ge kaniner, eller precis hur de ska skötas. Här presenteras ett bredare tankesätt om välfärd för kaniner. I kursen tar Emma avstamp i kunskap om vild- och tamkaninen, för att sedan gå igenom hela kaninens tidsbudget - ett sätt att angripa begreppet välfärd. Vad gör kaniner om dagarna? Kaninens beteenden bryts här ner i naturliga beteenden & behov, vad som händer om de inte tillfredsställs och hur vi bäst berikar våra kaniners liv. Vi kommer vända och vrida på begreppet välfärd, naturliga beteenden och vårt ansvar att ge kaninerna ett gott liv.

Kom ihåg att medlemmar i Sveriges Kaninvälfärdsförening får 50 kr rabatt.

Köp kursen: http://www.webb-kurser.se/p/kaninvalfard