Beteende, hälsa och skötsel

Hjälp!

2017-06-07 12:05 #0 av: Ninen1998

Okej, hejsan! 

Jag har precis skaffat kanin, och jag är inte allt för van vid dom etc, har haft kanin när jag vuxit upp men inte på ett tag nu.. Han verkar må bra, äter, dricker (Kanske lite lite, men han dricker) och bajsar bra, kissar.. Han är frigående i lägenheten som han vill, och verkar inte uppvisa några beteenden på att han är i smärta etc, men som jag vet ä'r dom väldigt bra på att dölja det. 

Han har inte bott hos mig så länge, bara någon vecka, och jag är livrädd - För att han ska bli sjuk, eller på något sätt försvinna ifrån mig. Kanske lite väl övertänkande när det kommer till de, men hellre det säkra före det osäkra. 

Nu till saken, han är lite "röd" längst in i ögat, ögat i sig verkar inte svullet, och det rinner ingenting ifrån ögat vad jag kan se. Jag har googlat bilder på kaninögon och ingen kanin jag hittar verkar ha sådana ögon.. Så jag vet inte om han är sjuk, och måste till veterinären eller om det är jag som övertänker det och hittar problem som inte finns.

Bifogar en bild så ni kan se vad jag menar. Tacksam för svar, MVG Livrädd ägare. Tyst

Anmäl
2017-06-07 12:05 #1 av: Ninen1998

Kanske även ska tillägga att det inte syns lika väl när han bara "är" på bilden så "särar" jag lite på ögat så ni ska se riktigt..

Anmäl
2017-06-07 12:24 #2 av: Herveaux

Du kan alltid ringa veterinären för rådgivning, det brukar vara det bästa för nerverna. Glad

// Harley
Sajtvärd Star Stable iFokus
Medarbetare Hundar iFokus
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2017-06-07 21:19 #3 av: zemlathebunny

Jag tycker inte de ser ut att vara något fel på ögat. Men jag är EXAKT som dig och nojar över Allt! Jättejobbigt för kroppen att jämt oroa sig och man blir hur trött som helst!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.