Allmänt

Omplacerings platser och hotell

2016-12-29 22:52 #0 av: kanin/höna

Hej! 

pga många kommentarer så skriver jag ett nytt inlägg

jag vet att det finns många kaniner där ute som har toppen hem men det finns ju tyvärr hem där kaninerna inte mår bra. eller helt enkelt inte får plats. 

jag har mycket plats (bor på gård) tänkte att om intresse finns så tar jag gärna emot kaniner för omplacering då jag säljer kaninerna vidare eller sparar i min egen avel. min egen avel går ut på kaniner till kel, hoppning, utställning.  jag har även en liten köttproduktion. men inga kaniner som omplaceras kommer användas inom den aveln. om det skulle vara intressant att använda en kanin till kött så är det endast dennes  avkommor och endast om tidigare ägare tillåter. 

kaninerna kommer få gå i boxar som delas av beroende på antal kaniner som kommer in. Men minst 4kvm per kanin. Utevistelse sommartid. vid omplacering sker en noggrannare utredning om vart viken kanin ska flytta för att inga fler omplaceringar ska ske på den kaninen. 

jag har möjlighet att ta emot ungar från kullar som inte blivit sålda eller liknande. självklart kan jag ge en liten peng om det är en yngre kanin med stamtavla eller liknade. men skriv gärna frågor som specialiserar en eller flera kaniner så svarar jag gärna.

jag erbjuder nu också hotell till kaniner. om man åker bort eller liknande. pris beror på kaninens storlek och krav. men kan diskuteras. 

det ska vara gratis att lämna in ett djur men om en gåva för att jag tar hand om kaninen/kaninerna tackar jag inte nej.

om det finns tillhörande bur så kan jag vara intresserad av den också. privat meddelande 

kontakta mig i kommentaren eller i privat meddelande för mer info 

jag erbjuder transport eller om vi kan mötas upp på vägen. 

jag bor utanför Ulricehamn i västra Götaland.  

för att ansöka om plats eller hotell

kaninens/kaninernas...

antal

vikt

ålder

ras

 och egen kommentar (speciella behov)

Anmäl
2017-01-09 15:22 #1 av: kanin/höna

Putt för alla kaniners skull

Anmäl
2017-01-09 15:26 #2 av: Fokus_on_Pepsi

Jag gillar verkligen människor som anstränger sig och betalar  för djurs skull! Det låter verkligen som om det är ett bra hem för kaniner!

Anmäl
2017-01-13 23:12 #3 av: kanin/höna

puttar så ingen kanin blir lämnad själv när familjen ska på resa eller ska flytta

Anmäl
2017-01-28 20:11 #4 av: kanin/höna

putt 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.