Allmänt

KaninBox?(godis och liknande.)

2016-12-01 15:32 #0 av: TypSofiaK

Såg att det finns något som kallas kaninboxen ( med godis och roliga grejer för kaniner.) 
Är det någon som har provat det och vill dela med sig av tankar och åsikter är denna box värd 226kr måndaden?
(http://www.hittabox.se/djurpaketet/  det är den boxen jag proatar om) :)  

Anmäl
2016-12-01 18:04 #1 av: sossos

Spännande! Har ingen erfarenhet av den men hittade en annan sida som säljer kaninboxar, jag hittade mer info där och antar att de från företaget du har hittat är ganska likt :)
http://www.djurpaketet.se/
Finns ett julpaket till kanin för 199kr, där står det precis vad det innehåller så antar väl att de vanliga paketen är ungefär likadana :) På denna sidan står det vilja företag de arbetar med vilket känns tryggt då man vet vad man får, i Julboxen var det produkter som jag innan sett i affärer och liknande så man kanske kan jämföra priserna och se om det är värt det?
Som sagt är det ju en annan sida jag pratar om men jag tror att de är väldigt lika :) Tror absolut inte att det är skitgrejor de säljer!
Jag själv skulle nog inte betalat 229 kr i månaden då kaninerna här hemma inte får så mycket gott så mycket skulle nog bli liggandes tillslut men det är nog absolut värt att testa i någon månad.

Anmäl
2016-12-01 18:46 #2 av: Storip

Min kompis har två kaniner - hon beställer från djurpaketet (se #1) och är nöjd :)

Anmäl
2016-12-01 19:05 #3 av: TypSofiaK

#1#2 okej :D Får kika på det också^^ Jag vet inte riktigt vad min herre gillar riktigt ännu.. haft honom i snart 3veckor.. xD Vet att han älskar en skolåda (han typ gniderhaka och smackar och slickar typ på den xD ) 
Så tänkte se om man fick roliga och värda saker eller så :D 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.