Tips, idéer, bloggar och hemsidor

KaninTips tråden #1

2016-11-27 18:21 #0 av: [EM L]

Tänkte ett en sån här tråd är ju bra och ha!
I den här tråden kan ni skriva vad ni har för tips, tex om någons kanin äter inte så mycket hö då kan man tipsa om man kan göra för att ens kanin ska äta mera hö.

Hoppas att ni förstår !
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bjuder på mina tips!

1. Har du en kanin som inte äter så mycket hö? Jag har ett kartonghus utanför buren med en massa gott hö. Det funkar även att ha ett trähus! Men tänk på att det är trevligast för kaninen om den kan ligga ner och sträcka på sig när den är i huset. Hon äter massvis med hö nu när hon har ett hus med massa hö, nder höet har jag tidningspapper.

                                                    Ha det bra!

                                  http://emlearn.blogg.se/?tmp=578743

                   Bloggen som handlar om Livet, Puberteten och Djur!

Anmäl
2016-11-28 20:26 #1 av: Kaninenochjag

Mitt tips: När man seltränar och ska börja selträna så kan man använda sig av minikoner som finns att köpa på Biltema för att göra olika styrövningar.

Anmäl
2016-11-28 22:23 #2 av: sossos

Gå och fynda på IKEA! Kolla runt och låt din fantasi flöda! Ett bord kan bli en bur, en plastpåsebehållare kan bli en höhäck, en förvaringlåda - toalett och en förvaringsbänk kan bli att litet krypin :)

Pets are not our whole life, but they make our life whole
Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.