Medlemspresentation

Sky, Shadow och lilla Silly

2016-10-23 14:25 #0 av: Emipapoi

Hej! 

Här är tre av våra nyaste familjemedlemmar! 

Sky och Shadow är bröder och är 3 månader gamla. Fina killar som har sina personligheter. Sky är lekfull och nyfiken på precis allt och har inte tid att kela, eller ja, han tycker det är liiite skönt ibland att bli klappad när han har lekt datten med brorsan ett litet tag Skämtar

Shadow gillar att gosa och kommer fram för att just få bli ompysslad men även få en liten pellets då och då. Dock har han sina stunder och trampar till helt plötsligt för något han hör eller ser..antagligen spöken..Lipar men skuttar till sekunden efter och springer iväg som inget har hänt. 

Sen ska vi inte glömma att presentera Silly! Visst han är ingen kanin, men han får också vara med på ett hörn här Skrattar Blir som en grinig surgubbe om vi väcker honom för tidigt på kvällen men älskar att vara ute och rulla med bollen, är det bästa han vet! Sen är det inte helt fel att få springa runt lite i soffan och tugga på en liten gurkbit. 

Anmäl
2016-10-23 15:19 #1 av: sossos

Kär Söta som socker! Hur ser du skillnad på dem?  Tycker de är som små kopior av varandra XD

Anmäl
2016-10-23 19:19 #2 av: Adirfen

Det ser ju ut som att de har eyeliner😍😍😍

Anmäl
2016-10-24 20:05 #3 av: Emipapoi

#1 Ja visst är dom! Skrattar Det är en viss storleksskillnad på dom och deras päls är lite olika. Sky är i lite mindre storlek och har det efter sin pappa som är ren Hermelin. Medan Shadow är något större och har sin storlek efter sin mor som är av lite större sort (vet tyvärr inte riktigt vilken just nu Funderar, ska fråga uppfödaren nästa gång jag har kontakt med henne). Men det skiljer ca 200g emellan dom. 

#2 Ja det ser ju ut som att de har de! SkämtarDeras teckning kallas för Hotot, så de är alltså helt vita och bara svarta runt ögonen. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.