Om sajten och Ifokus

Hur hittade ni kanin ifokus?

2016-05-21 12:09 #0 av: zemlathebunny

Tänkte att de skulle vara kul att se hur folk har hittat till kanin ifokus och varför man bestämde sig för att vara medlem.
Jag själv var alltid så nojig om att nåt var fel på Zemla så jag googlade runt hela tiden och många gånger hamnade jag på nån tråd här på kanin ifokus som handlade om de jag var orolig för. Det var nån gång som jag ville skriva en kommentar, men då var jag ju tvungen att vara medlem. Så det blev jag :)

Anmäl
2016-05-21 12:29 #1 av: frejaspluto

Jag visste att det fanns, jag visste inte att jag skulle få en kanin på halsen 😎,
Jag har jobbat med hundar psykologi, mm.( återgått till mitt ordinarie jobb) Jag försöker undvika hundar ifokus.

Har haft kanin förut men det var ett tag sen , var ringrostig och kan rätt så mkt nu, det kommer mer och mer. Blev medlem här och är lite överallt i fokus . Det har blivit en landningsplats för mig mitt jobb kräver så mkt tid och press och behöver en plats där jag kan vara mig själv plus med min familj såklart!

Anmäl
2016-05-21 12:35 #2 av: missan´s

Skulle skriva en säljannons (dock med annat konto) och så råkade jag hamna här Glad

Anmäl
2016-05-21 12:50 #3 av: Katniss

När jag först kom till ifokus var det teckning ifokus som lockade. Jag läste runt där i någon månad innan jag bestämde mig för att bli medlem. Sedan såg jag kanin ifokus, och blev medlem här då jag älskar kaniner. Sedan när Anton dök upp i mitt liv fick jag ju ännu en anledning att vara här inne 😊

R.I.P. Anton 💔
Anmäl
2016-05-21 15:18 #4 av: aliiciaj

Jag var först inne mycket på hamster.ifokus 2010, hittade den sidan genom zoonen.se tror jag den hette? Hade inte kanin då, men sen när jag skaffade kanin började jag hänga inne på kanin.ifokus :)

Anmäl
2016-05-21 15:20 #5 av: zemlathebunny

Okej alla verkar ju ha ganska olika anledningar varför dom hamnade här. Men samtidigt samma tror jag, och det är ju att all delar samma intresse, kaniner!Kär

Anmäl
2016-05-21 16:12 #6 av: [MiraForever]

Oj jag vet inte hur jag ska förklara.

Först: När jag hade min förra kanin som då hette Ponke, var jag inte så kaninkunnig. Letade efter en massa fakta och så hamnade jag här.

Sedan så har jag läst här i många år.

Nu tog jag chansen att bli medlem, då skolan hade fått iPads.
Så nu är jag medlem och har min vackra kanin Mira Maybelleine.

Anmäl
2016-05-21 21:11 #7 av: emms

Blev medlem 2008 några dagar efter att en kanin jag hade dog. Ville se om andra hade varit med om samma sak. Och funderade smått på att skaffa en ny till sommaren (blev medlem i januari).

08-10 hängde jag här varje dag, hela dagarna haha. Fick massa kompisar från sidan och sådär. 

Sen har jag varit här inne lite till och från sen dess. Under några år var jag knappt inne alls. Men nu när jag skaffat min drömkanin så är jag inne de flesta dagar. 

För att få inspo och hjälpa och diskutera med andra. Glad

Anmäl
2016-05-21 23:08 #8 av: AnnaWallin

Var exakt samma för mig #0 , jag skaffade min dvv-hane och var ständigt orolig. Han åt inte hö i början, undrade hur mycket han ska dricka, tips på aktivering. Google ledde mig ständigt hit.

Blev självklart medlem då jag såg hur snabbt man fick svart samt hur förstående alla verkar Glad

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.