Köpes, Säljes & Transport.

(S) Kastrerad hane

2015-12-10 06:11 #0 av: aliiciaj

I somras passade jag en kaninhane vid namn Bertie som är kastrerad. Ägarna kan tyvärr inte ha kvar honom för de flyttar runt mycket. De ville ha hjälp av mig att omplacera honom. Vet inte hans ålder, men har för mig ca 2 år.
Det jag kommer ihåg av honom var att han var lite revirtänkande i buren, men han var nykastrerad när jag passade honom så kan mycket väl vara så att han är bättre nu. Jag tror han är kanin som behöver mycket kärlek. Jag tror han skulle trivas som utekanin,, men nu är han innekanin. Han tyckte väldigt mycket om vara ute i hagen när han var hos mig. Tror han skulle kunna gå med en hona, han var vänligt inställd till kaninerna i hagen bredvid honom.
Han finns i Hammarby sjöstad (Stockholm). PMa mig vid intresse så får ni ägarens mejladress. Ägarna tycker hemmet är viktigare än priset.

Anmäl
2016-01-06 19:42 #1 av: Artlink

Tass så jag hittar tillbaka

Har en ensam hona som förlorade sin burkompis men jag söker gärna på närmare håll i första hand. Bor 4 mil väster om Örebro.

Sajtvärd: Yoga & Meditation iFokus
Medarbetare: Stenar i Fokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.