Annons:
Etikettallmänt
Läst 1815 ggr
Lillekitte
2015-08-04, 14:39

Hitta omplaceringskaniner - Stockholm

Hej! Vi kommer troligen adoptera ett kaninpar som behöver nytt hem (inte ungar). Det blir första gången vi skaffar kaniner. Jag har hittat föreningen "Djurens Chans", och dom har ett par som kanske kan passa för oss - väntar på mer info om dom, och kommer troligen hälsa på dom i jourhem under veckan. Men om det nu inte skulle vara en bra match, får vi leta vidare. Har ni tips? om bra ställen att leta? Vi vill inte leta långt utanför Stockholm, eftersom vi gärna vill kunna hälsa på minst en gång, innan vi bestämmer oss, och vill helst ha ganska kort resa med kaninerna när vi hämtar dom - för deras skuld. Tacksam för tips?!

Annons:
Irmelinis
2015-08-04, 14:43
#1

På facebook finns Kanintorget Köp och sälj som ofta har omplaceringar på olika ställen i landet.

Uppfödning dvärgvädur och velveteen lop: 
www.alrunans.weebly.com/
Medlem i Sveriges Kaninvälfärdsförening

Lillekitte
2015-08-14, 14:56
Förhandsgranskning av bild 1 av 3
Förhandsgranskning av bild 2 av 3
Förhandsgranskning av bild 3 av 3
#2

Tack för tips?, nu har vi hittat världens gulligaste kanintjej Blixtra via just Kanintorget! Hennes kompis Lorenzo hittade vi på Blocket. Nu skall vi bara kastrera Lorenzo och vänta några veckor, sedan får vi hoppas att dom blir riktigt goda kompisar när det är dags att sätta ihop dom… 😁 Båda är tydligen väldigt lugna, och vana att bo/omgås med andra, så vi håller tummarna.

Evelina!
2015-08-14, 17:17
#3

Vad fina! Önskar er all lycka med dem! <3

/Evelina, sajtvärd på löpning, medarbetare på inredning och kaninhoppning

Irmelinis
2015-08-14, 19:25
#4

Åh sötnosar! Jag  beundrar er som har letat så noga för att verkligen hitta ett par som passar och inte bara tar första bästa. De ser väldigt vänliga ut båda två, lycka till nu och håll oss uppdaterade med bilder och annat! 🌺

Uppfödning dvärgvädur och velveteen lop: 
www.alrunans.weebly.com/
Medlem i Sveriges Kaninvälfärdsförening

Upp till toppen
Annons: