Intervjuer

Bakom kulisserna del 5

2012-05-13 19:50 #0 av: Inaarah

Har ni någonsin undrat över oss bakom sajten, vad vi gör på fritiden, och även hur det är att sköta en sajt på iFokusnätverket? I denna nya artikelserie har ni chansen att komma lite närmare oss bakom sajten, och se hur våra liv ser ut utanför Kanin iFokus.

Efter ett drygt år tar vi återigen upp denna artikelserie - och nu har det blivit min tur att presentera mig.

Som de flesta av er säkerligen vet, heter jag Lisen Ehlén, och fyller i augusti sexton år. Det innebär att jag nu går min sista termin i grundskolan, innan jag till hösten vidgar mina vyer och börjar gymnasiet i Göteborg. När jag började nian insåg jag att det var en del i mitt liv jag var tvungen att prioritera bort, och denna blev då tyvärr kaninerna. Sedan september 2011 har jag alltså inte haft någon kanin, men hänger ändå här inne på Kanin iFokus. Flört

Kaniner har funnits i mitt liv sedan jag var ungefär åtta år gammal. Det var då mina föräldrar gav efter för mitt tjat, och gav mig en kaninunge. Efter detta rullade allt på i en faslig fart, och lagom till min elvaårsdag hade jag två avelspar av rasen dvärgvädur, och bedrev en småskalig avel av viltfärgade dvärgvädurar i cirka tre år. Det gav mig mycket glädje och erfarenhet, men så småningom fattade jag beslutet att lägga ner min lilla uppfödning vid namn Änghagens Kaniner. Däremot hade jag små krabater här hemma fram till, som ovan nämnt, förra hösten. De fyrbenta små liven får en större plats i hjärtat än vad man kan tro - och emellanåt saknar jag dem och tiden med dem så det gör ont i hjärtat. Bilden visar mig och min lejonhuvade flicka vid namn Chica.

Som den jag är utanför kaninvärlden, tror jag jag uppfattas som ganska social och driven. Får jag någon idé jag är tillräckligt motiverad till genomför jag den till punkt och pricka, och är heller inte rädd att testa nya saker. Jag tror även jag är ganska konsekvent och i många fall rakt på sak, samt ganska spontan och öppen - vilket jag ser som positiva egenskaper. Musik är något som ligger mig varmt om hjärtat, liksom resor och upplevelser. Har även en passion för fotografering som jag tycks tappat någonstans, likaså mitt hästintresse... Har ridit och tävlat aktivt sedan jag var ganska liten, men då jag började åttan har jag enbart ridit ett fåtal gånger. Trots det är jag ständigt erbjuden jobb i stallet, och när jag väl tar mig dit inser jag att det står för en väldigt stor och viktig del i mitt liv.

Bilden föreställer mig och islandshästen Petúr för ett par år sedan.Året jag skulle fylla tretton hittade jag hit till iFokus, och dryga året därefter blev jag medarbetare här på Kanin iFokus. Nu har jag alltså snart två års medarbetarskap på nätverkets trevligaste forum i bagaget, samt medarbetarskap på ytterligare sajter - men det är här jag stannat längst och förmodligen även kommer stanna längst.

Uppdraget som medarbetare är roligt och otroligt givande, om än det stundtals kan vara jobbigt. Innan min tid som medarbetare på Kanin var jag väldigt aktiv på forumet, och kunde inte för något i världen förstå hur mycket jobb som låg bakom allt. Jag är väldigt tacksam för att jag fått möjlighet till detta, och även tacksam för den positiva anda som ni medlemmar bidrar till. Det är vi tillsammans som gör Kanin iFokus till den härliga community det faktiskt är - och så hoppas jag det får fortsätta vara. Glad

Undrar du något är du varmt välkommen att skicka ett PM.

Never make permanent decisions on temporary feelings.

Anmäl
2012-05-14 16:59 #2 av: NaDa...

Yay! Har längtat efter en 'bakom kulisserna!'

Anmäl
2012-05-14 17:00 #3 av: Inaarah

#2: Vad roligt! Vi drar igång artikelserien igen, så de återstående medarbetarna kommer publicera sina artiklar allt eftersom. Glad

Never make permanent decisions on temporary feelings.

Anmäl
2012-05-14 17:01 #4 av: NaDa...

#3 Vad kul, mycket roligt att läsa då :)

Anmäl
2012-05-15 16:59 #5 av: [sstorm]

Jätte bra skrivet Lisen :D

Sanna 


Anmäl
2012-05-15 17:35 #6 av: Inaarah

Tack Sanna! Glad

Never make permanent decisions on temporary feelings.

Anmäl
2012-05-23 14:06 #7 av: [MiniPim]

Jättebra! tycker det är jätteskoj med "bakom kulliserna" :-)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.