Övrigt

Tävling

2008-03-19 10:03 #0 av: Tina-A

Nu är det dags för ännu en tävling! Du ska skriva en text och både vinnaren och tvåan får varsitt pris. Alla medlemmar är välkomna att delta!

 

Tävlingen

Den här tävlingen går ut på att du ska sätta in 1 eller flera ord i luckorna i texten nedan. Det får vara i stort sett hur många ord som helst och du får sätta in komman ( , ) i meningarna, men dock inga punkter ( . ). Punkterna som ska finnas är redan utsatta.


 

Hur går det till?

Skriv 1 eller flera ord i luckorna. Punkterna är redan utsatta och du får inte lägga till egna mitt i meningarna. Komman får man sätta in.

Skriv inte med fet stil när du skriver din egna text. Alla ord som redan är insatta ska fortfarande vara i fetstil, men den egen ska vara normal. Detta är för att vi lätt ska kunna se att alla ord som fanns där från början är fortfarande kvar.
Exempelvis: "Det var en gång en gorilla som skuttade runt."

Bidragen publiceras direkt i tråden!


 

Sista meningen då? Den är ju bara streck!

Sista meningen består av 3 streck och 1 punkt. Här får du avsluta berättelsen och det är enda stället du får lägga till egna punkter! Du får ha 3 punkter med i slutet, alltså 3 avslutande meningar. 

Tid

Tävlingen håller på i 14 dagar, 2 veckor.
Den avslutas alltså ONSDAG 2a APRIL kl. 23.59. Efter det datumet kan man inte bidra med fler bidrag.

 

 


 

Pris
1a pris: En enorm gott & blandat påse på hela 550g!!!
2a pris: 6st tablettaskar - 2st Zoo, 2st Pimpim & 2st Fruxo.


 

 

 

 

Här är texten ni ska placera in ord i!!


Det var en gång ______ som ______. ______ i ett litet ______ med ______. En dag gick ______ till ______ för att ______. ______ annan ______ som ______ och frågade om ______. ______ men ______. Plötsligt så ______ och ______! Dom ______ in ______ mörka ______.

______ pustade ut och ______ för att ______ eller ______. ______ en stor ______.

______ glatt ______ men där ______ stor, stor, stor ______! Den hade stora ______ och ______! ______ sprang ______ och ______ började ______. Men då ______. ______ av ______ sin ______ med ______. Där ______ och somnade ______. ______ ______ ______.

 

 

1 bidrag per person som vanligt!

Lycka till!

.: Dance like there is no tomorrow :.

 

Läs min blogg - www.hejtina.blogg.se

Anmäl
2008-03-19 13:46 #1 av: Tina-A

Lycka till!

.: Dance like there is no tomorrow :.

 

Läs min blogg - www.hejtina.blogg.se

Anmäl
2008-03-19 13:57 #2 av: BlackTear

Kul tävling! deltar nog lite senare :)

Anmäl
2008-03-19 14:13 #3 av: PaaatyPalm

Det var en gång snigel som älska oboý. Han bajsade i ett litet hus med Rosa gardiner och prickiga väggar. En dag gick Snigeln till Köpcentret för att Shoppa.  såg han en annan snäcka som Köpte en igelkotte och frågade om han visste vart toaletten var. Det visste han men han ville inte säga det. Plötsligt så kom "tuffa" snigel gänget och tog den andras snäckans igelkotte! Dom gick  in i Fredriks afär, den mörka natten hete den och va en trollkars afär.

Snigelen pustade ut och gick till toaletten för att Bajsa eller kissa.  kom det "tuffa" gänget med en stor Myrslok.

Snigelen gick glatt in på toaletten men där var en stor, stor, stor get! Den hade stora Horn och en stor mun! Snigelen sprang alt vad han kunde och när det gott 5 min började geten stampa. Men då kom snäckans igelkott och atackerade geten.  av ren ilska sprang geten sin väg med en klädstång som hade fasnat på hans horn. Där såg men geten springa sin väg och somnade vid en husdjurs butik. Det blev till fest i köpcentret då de besegrat den "stooora" jätten. Alla utom snigelen upptäckte att igelkotten var jätte lessen, han gick för att fråga vad det va och då sa igelkotten att han brutit en nagel. Snigelen tog igelkotten i sin Pruttomobil och körde diräckt till sjukhuset.

Anmäl
2008-03-19 14:15 #4 av: PaaatyPalm

Hade/Har inget o göra ändå xD ^^

Anmäl
2008-03-19 16:12 #5 av: Tina-A

#3: Jättebra, du har förstått :)

.: Dance like there is no tomorrow :.

 

Läs min blogg - www.hejtina.blogg.se

Anmäl
2008-03-19 16:35 #7 av: Llinnea-

Det var en gång en ekorre och en kanin som var gifta, deras bästa vän hette Mr Uggla.  Mr Uggla bor i ett litet fågelhus med sitt husdjur Masken. En dag gick herr kanin och Fru ekorre till  Mr Uggla och hans husdjur för att äta mat och kolla på Mr Ugglas ny LCD TV, det var nämligen Americas next top rabbit på tv, det var Fru ekorres och Herr kanins favorit program.  kom en annan gäst som Mr Uggla bjudit in och frågade om de kunde byta kanal. Fru ekorre blev jätte arg, men Herr kanin försökte lugna henne men han kunde inte göra det. Plötsligt så kastade sig Mr Ugglas gäst sig över Fru Ekorre och sa du SKA byta kanal! Dom började bråka riktigt ordentligt, men fru ekorre var starkare råkade kasta in Mr ugglas gäst i den nya LCD TV:n, det blev mörkt, strömmavbrott, det mörka skrämde Herr kanin (som var mörkrädd).
Mr Uggla fixade strömmen, Herr kanin  pustade ut och tog ett glas vatten för att lugna ner sig eller vad det nu var, han visste inte riktigt själv.  komm han på att det var en stor och stark öl han drack, det var inte vatten .

Han satt glatt på stolen och vinglade men där var en stor, stor, stor och stark öl till! Den hade stora vingar och flög! Han sprang framåt för att försöka fånga den och leka med den, men den  började flyga iväg. Men då blev han avbruten av att Fru Ekorre sa att de skulle gå hem. Han tog av sig tofflorna om han hade lånat av Mr uggla, han drack upp "vattnet" ur sin kopp, sedan så ramlade han, med en duns flög han i marken. Där låg han och tittade på den flygande ölen och somnade men vaknade snart igen av att Fru ekorre skakade på honnom. Han ställde sig upp sa hejjdå till Mr uggla, Masken, Mr ugglas gäst och den flygande ölen. Alla rynkade i pannan när han vinkade åt ingetin, men han bara fortsatte. Fru Ekorre blev generad av vad han gjorde och sa hejdå till alla och Fru Ekorre och Herr kanin gick hem.

Anmäl
2008-03-19 16:41 #8 av: Tina-A

Hahahah :)

.: Dance like there is no tomorrow :.

 

Läs min blogg - www.hejtina.blogg.se

Anmäl
2008-03-19 16:47 #9 av: [Niike]

Hahaha, vilken fantasi ni har:D

Anmäl
2008-03-19 16:52 #10 av: Jennie104

Ändrar bara på några stavfel ;P

Det var en gång en skorpinion som älskade spagetti. Han  bodde i ett litet skrymsle med roliga fönster. En dag gick skorpinionen till attack för att han inte fått låna socker av grannen.  grät en annan skorpinion som bodde där och oftade  frågade om berättelsens skorpinion om pengar. gud vad elak du är men du har faktiskt sagt vilken väg jag skulle ta en gång. Plötsligt så hörde de ett lidande från golvet där grannen låg det forsade katter ur skorpinionens svans och katterna var levande!! Dom katter som hoppat ut ur grannen hoppade in i skorpinionens mörka keps.

Grannen pustade ut och berättade ett skämt  för att göra det hela enklare eller kanske svårare.  kom sagans skorpinion med en stor bukett sjögräs.

För att göra det hela enklare så dansade han som frågar om vägen glatt han tog ju alla stegen rätt men där missade han en stor, stor, stor chans! Den hade stora fel, alltså dansen och  grannen blev ju arg! men då sprang han som alltid frågar om vägen iväg och grät sedan  började vår skorpinion också gråta. Men då gick sagans skorpinion hem för att sova men han var ju utan säng. men juste ja han hade ju fått en säng av sin dotter som fått en sängen av sin dotter, han lägger sig ner med 2 kuddar och ett duntäcke. Där hade hans dotter legat men nu ska vi inte tänka mer på det gäspade sagans skorpinion trött och somnade Detta var en konstig dag med många många under skedda. Men allting slutade väldigt bra men det var inte så det var för grannen dog i sjukhus säng, tyvärr,tyvvär.

 

Anmäl
2008-03-19 17:50 #13 av: pandabjorn

Det var en gång en brun kanin som hette Alfons. Han bodde på en stor grön äng i ett litet hål i marken  med luftventilation. En dag gick han till den stora bondgården  för att äta blommor från rabbaten. kom plötsligt en  annan kanin som var vit och frågade om man verkligen fick äta från rabbaten. Det visste inte Alfons men dom var så goda så han åt dom ändå. Plötsligt så kom en människa springande med en kvast i handen och jagade iväg Alfons! Dom där dumma människorna borde skutta in i mörka skogen och stanna där, tänkte Alfons.

Alfons pustade ut och skuttade fram ur sitt gömställe för att den vita kaninflickan sa att det var fritt fram eller i allafall en stund. gav Alfons kaninflickan en stor blöt puss.

Alfons och kaninflickan skuttade glatt sida vid sida på vägen men där gjorde dom något dumt för plötsligt kom där en  stor, stor, stor lastbil  ! Den hade stora svarta hjul och brummade ilsket ! Alfons sprang över vägen och glömde helt av kaninflickan som  började storgråta. Men då kom en liten tjej och räddade kaninflickan. Den lilla tjejen tog med sig kaninflickan hem och gav henne morötter som hon kunde äta av och kaninflickan  åt sin present med god aptit. Där efter kurade hon i hop sig och somnade i tjejens knä. Nästa dag kom Alfons och bad kaninflickan om förlåtelse. Kaninflickan förlät honom och en vecka senare blev det kaninbröllop. Alfons och Kaninflickan fick många fina ungar tillsammans. Och så levde dom lyckliga i alla sina dagar.

Anmäl
2008-03-19 17:53 #14 av: emms

Det var en gång en Big Foot som var väldigt ledsen . han grät i ett litet krypin med sin ända kompis Nallebjörn. En dag gick Bigge till sjukhuset för att bota sin sorg.  kom en annan Big Foot som också var ledsen och frågade om de kunde bli kompisar. det tyckte Bigge var en bra ide men då hörde han något. Plötsligt så kom en jätte och stängde in dem i ett av sjukhusets isoleringsrum! Dom blev jätterädda och försökte öppna dörren genom att slänga sig in i den, men mörka skuggor försökte stoppa dem.

De pustade ut och lugnade varandra för att det bara var deras egna skuggor eller råttornas.  hittade de en stor rostig nyckel som passade in i dörrens nyckelhål.

 de öppnade glatt dörren med den rostiga nycklen men där stod en stor, stor, stor jätte och tittade argt ner på dem! Den hade stora muskler och det såg ut som om den skulle mosa dem! de sprang under jättens ben och försökte komma undan när jätten plötsligt började skrika och stampa med benen i marken. Men då kom bigge på nåt smart. han och den andra big footen tog av sina skor (som var väldigt stora) men den andra big footen ville inta ta av  sin högra sko, men med lite övertalning gick den med på det, de kastade skorna i huvudet på jätten och han blev dåsig. Där skulle ni inte ha träffat, sa jätten och somnade mitt på marken. jättarna åkte hem till bigge och pratade om allt möjligt en sorgsen big foot kan prata om. big footarna blev väldigt bra kompisar och tillslut gifte de sig och fick 5 glada barn. bigge och hans fru brukade sitta och titta på stjärnorna tills dagen de dog. slut

 

Anmäl
2008-03-19 17:53 #15 av: emmsaaan

Det var en gång en kanin som hette Wilma. Hon bodde i ett litet burfack med mycket halm och spån. En dag gick hennes matte till djuraffären för att köpa en matskål. fick hennes matte syn på en annan kanin som var söt, så hon gick fram till expediten och frågade om priset. Kaninen kostade bara 10 kr men ingen bur ingick. Plötsligt så fick matte en idé och köpte kaninen! Dom gick tillsammans in till Wilmas mörka burfack och matte lade in den nya kaninen till Wilma, och dom hälsade på varandra med vänskapliga pussar.

Matte pustade ut och var glad för att de två kaninerna inte bråkade eller slogs.  bytte matte till en stor matskål, mycket större än den förra.

Kaninerna åt glatt och myste men där fanns även en stor, stor, stor tuss päls, från den nya kaninen! Den hade stora öron och fin päls, men klorna var inte klippta och den var underviktig! Matte sprang tillbaka till djuraffären och hon började fråga expediten om vad som hade hänt med kaninen. Men då svarade han att kaninen hade haft ett dåligt hem tidigare. Matte höll på att smälla av, sånt brukar man ju få veta om sin kanin med med för långa klor INNAN man köper den, så hon gick hem. Där blev matte riktigt irriterad och lade sig i sängen och somnade tillslut. Den nya kaninen hade äntligen fått en ny familj.

(Haha, vet inte om jag gjorde rätt!)

Anmäl
2008-03-19 17:59 #16 av: Tindra1

Det var en gång hare som skulle åka till danmark. Han visste inte hur han skulle kunna åka ditt, så han hoppade i ett litet hål med massor av kläder och smink. En dag gick så letade han efter köpenhamn, han gick till ett tursit-byrå för att fråga vägen.  kom det en stor tjock människa in, och en annan person som kom och frågade om jag hade kommit vilse. Jag fattade vad han sa men han fattar ju inte vad jag säger. Plötsligt så kom en kanin som jobbade på turist-byrån och han gick till attack! Dom männsikorna som var där försökte ta bort kaninen, när dem fick bort honom gick han in i ett hål, när han gick in så såg jag mörka strumpor.

Jag tog dem och började pustade ut och in för att dem var väldigt smutsiga eller så såg det ut som bajs som hade fastnat.  kom kaninen ut igen med en stor godis-ask.

Jag tog emot godis-asken glatt nöjt, men där var en stor, stor, stor skorpinion! Den hade stora täner och klor!! Jag skuttade och sprang så fort jag kunde och den var så snabb så den började attacker mig också. Men då så såg det att kaninen blev ledsen så han skuttade till mig och. slet av skorpinionen från mig, kaninen kom sedan med sin egen glass med strössel. Där efter blev vi vänner och somnade vid varandra. Med glassen i min mun.

Slut ;)

 

Anmäl
2008-03-19 18:02 #17 av: Tina-A

Vilka bra bidrag :D

.: Dance like there is no tomorrow :.

 

Läs min blogg - www.hejtina.blogg.se

Anmäl
2008-03-19 18:14 #18 av: NinniH

Det var en gång ett litet tandtroll som hette Sture. Sture levde i ett litet barns mun med sin fru Alva. En dag gick Sture och Alva till mäklaren för att hitta ett annat boende. såg de hur någon annan tittade ner på dem som om de funderade vad de var och frågade om ”Erik har borstat tänderna på sistonde?”. Först trodde inte Sture och Alva det var något att oroa sig för, men sen förstod de vad som var på gång. Plötsligt så kom något jättestort emot de och till deras förskräckelse såg de att det var… en TANDBORSTE! Dom fastnade på tandborsten och sköljdes av, för att sedan åka ner, in i det mörka hålet som kallas avlopp.

Sture och Alva pustade ut och reste sig upp för att se vart de hamnat, om de dött och kommit till himmelen eller fortfarande levde. upptäckte de att de var vid en stor grön äng.

De började skratta glatt och sprang mot ängen, men där såg de en stor, stor, stor varelse! Den hade stora händer och hade ett glas munskölj! Sture och Alva sprang för allt vad de var värda och sedan började de bli trötta. Men då tyckte Alva att de skulle stanna. Vi gömmer oss här, så blir vi inte uppätna av monstret med sin stora kopp med munskölj. Där lade de sig ner och somnade utmattade. ”Sture, det är frukost!” ropar Alva nerifrån köket och Sture konstaterar att allt bara var en mardröm.

Kram Ninni, medarbetare på Bullhundar.ifokus
♥•*¨*•.¸¸♥ Chanipet Design & Foto ♥ ¸¸.•*¨*•♥

Anmäl
2008-03-19 18:18 #19 av: NinniH

Hm, försöker gå in i mitt inlägg och ändra, men blir bara blankt. =S

Kram Ninni, medarbetare på Bullhundar.ifokus
♥•*¨*•.¸¸♥ Chanipet Design & Foto ♥ ¸¸.•*¨*•♥

Anmäl
2008-03-19 18:42 #20 av: Salish

Det var en gång en islandshäst som hette Stirnir. Hon bodde i ett litet stall med de andra islandshästarna Hyggja, Saedis, Flakkari och några till . En dag gick Stirnir till hästarna som var på bete för att springa i kapp med dem.  kom en annan häst som var ett stort fullblod som hette Egon och frågade om han fick vara med. De svarade, "Nej, för du är mycket större och snabbare än vad vi är, men när islandshästarna skulle starta började Egon springa med dem ändå. Plötsligt så snubblade Egon på en rot och ramlade på Stirnir! Dom andra stannade och visste inte vad det skulle göra, sedan lyckades Stirnir resa på sig, och de hoppade över stängslet och red in i den mörka grottan i berget..

De pustade ut och sedan gick Saedis som också hade smitit till hagen ut för att för att kolla om Egon var där eller inte.  såg han en stor hov.

Det var Egons hov, han hade glatt sig åt att vinna, men när han hade skadat Stirnir skulla han säga förlåt men där inne i grottan såg han förutom några sura islandshästar en  stor, stor, stor lokatt! Den hade stora klor och tänder! Sedan sparkade Egon till lokatten, sedan sprang den iväg och Egon började följa efter. Men då stannade lokatten. Egon saktade av och han hade ont i sin has på benet med lokatten som låg där på marken. Där den röt och somnade en stund. Hästarna galopperade hem och mumsade hö. Slut!

Anmäl
2008-03-19 19:28 #21 av: senna

finns det något "max antal" ord mellan de fetstilade orden?

Anmäl
2008-03-19 22:53 #22 av: Elina.

Det var en gång en näpen liten påskhare som letade efter det stora påskägget han tappat bort. När pappa kanin skulle få reda på detta så skulle ha nog bli arg, mycket arg, så den lilla påskharen beslöt sig för att gömma sig i skogen i ett litet gryte med lutande tak . En dag gick påskharen till skogsgläntan för att leta efter chokladägget, det var ju snart dags att öppna det, och dela ut alla de små ägg som det stora ägget innehöll. träffade han på en och annan påväg dit som han började samtala med och frågade om de sett påskägget. Ingen verkade ha sett ägget, men så träffade han på en kråka som sett hans chokladägg ligga i skogsdungen precis intill den stora vägen. Plötsligt så sprang påskharen iväg så snabbt som hans ben bar honom, det skulle ju vara katastrof ifall människorna hittade ägget och kom på att påskharar verkligen existerade! Dom andra djuren i skogen blev nyfikna när de såg att den lilla påskharen hade så bråttom, så de smög efter honom in i den mörka skogsdungen, som lagg precis intill vägen.
Påskharen pustade ut och hoppade flera glädjeskutt när han såg chokladägget ligga oskatt i det fuktiga gräset, men plötsligt vände han sig om för att han hörde några fotsteg, eller vad det nu var, bakifrån. såg han en stor älg, tillsammans med några andra djur bakom sig.
Han berättade glatt om för alla att han funnit påskägget, men vad nu, men där var ju hans pappa, han sprang mot den lilla påskharen och gav honom en stor, stor, stor kram, oj så orolig han hade varit över sin lilla pojke, men när pappa kanin hade gett honom en sista kram så såg de att en räv sprang iväg med ägget! Den hade stora ögon, en lång ful näsa och läskigt burrig svans! Den lilla påskharen och hans pappa sprang efter honom och snart började de närma sig räven. Men då snubblade räven, slog en kullerbytta och tappade ägget. Påskharen satte av i full fart mot sin håla med farsan springandes vid sin sida med ägget på ryggen. Där framme, ja där framme var äntligen deras lilla håla, som de kröp in i, den lilla påskharen kände sig mycket trött och somnade nästan direkt. När han vaknade ett par dagar senare var det dags att öppna det stora ägget och dela ut alla de små ägg som fanns inuti det stora ägget. Fick du några påskägg, eller har du kanske varit lite väl busig under det senaste året?

Anmäl
2008-03-20 07:55 #23 av: Tina-A

#21: Nej, ingen gräns sålänge det blir riktiga meningar. Eftersom man inte får sätta in egna punkter så kan inte meningen vara huuuur lång som helst och fortfarande låta bra, om du förstår hur jag menar :)

.: Dance like there is no tomorrow :.

 

Läs min blogg - www.hejtina.blogg.se

Anmäl
2008-03-22 20:37 #25 av: Tina-A

putt :)

.: Dance like there is no tomorrow :.

 

Läs min blogg - www.hejtina.blogg.se

Anmäl
2008-03-23 01:04 #26 av: emms

putt :)

Anmäl
2008-03-23 23:41 #27 av: huldisen

Det var en gång anka som hete albert. Han bodde  i ett litet Slott med grodyngel. En dag gick han till skogen för att bajsa.  kom annan anka som var röd hårig och frågade om han ville ha en svamp.men albert ville inte ha en svamp från en rödhårig anka men då vart den rödhåriga ankan ledsen. Plötsligt så skrek albert och cecilia eklund kom! Dom sprang in i den mörka skogen.

dom pustade ut och åt glass för att lugna blodsockret eller hjärtat.  kom en stor gorilla.

gorillan sa glatt att han med ville ha glass men där fanns stor, stor, stor träd ! Den hade stora grenar och stor stam! ankorna sprang vidare och dom började nli trötta. Men då kom den rödhåriga ankan på att han kännde paris hilton som ägde hottel. dom slängde av klädernar, albert  sin med lycko glass. Där la dom sig och somnade säkert. sen levde dom lyckligt.

Anmäl
2008-03-24 20:32 #28 av: annaforsgren

Det var en gång en liten endam kanin som , Satt i ett litet Hus med en morot i handen. En dag gick kaninen till sin kompis för att han skulle ha kalas.  kom en annan kanin som inte var bjuden och frågade om han fick vara med. Kompisen sa: men bara om du ger mig en morotskaka. Plötsligt så trollade den oinbjudna kaninen fram en morotskaka och gav den till kompisen ! Dom gick in i det mörka rummet där kalaset skulle hålla till, och de tände alla lampor! .

kompisen blev helt paff, pustade ut och tog en tugga av morotskakan för att han visste inte vad han skulle säga eller den var ju så god!.  kom en stor geting och stack alla kaniner i rumpan.

getingen skrattade glatt kaninerna gick till doktorn men där fanns ingen doktor utan en  stor, stor, stor TÅRTA! Den hade stora ljus och massa äpplen på! kompisen sprang rakt fram till tårtan och tog en stoooor tugga, efter ett tag började han att må illa. Men då kom doktorn som tur var och hjälpte alla kaniner så de mådde bra igen . han tog  av alla gaddar och  sin keps med nike märke på. Där borta i hörnet å kaninen och somnade för han var så trött på allt som hänt.

Anmäl
2008-03-29 01:55 #29 av: Tina-A

putt!

.: Dance like there is no tomorrow :.

 

Läs min blogg - www.hejtina.blogg.se

Anmäl
2008-03-29 08:47 #30 av: aliciia
hoppas jag har gjort rätt,


Det var en gång en ful myrslok som hette ajgust.Han lever i ett litet nyckelhål med en stor svarm sniglar. En dag gick Agust och sniglarna till ett köpcentrum för att bada . kom en annan Snigel svarm som skulle öva på hoppa hoppred och frågade om de åxå ville vara med .Ja, men Jag kan ju inte hoppa.Plötsligt så attackerade sniglarna ajgust och Började puss honom ! Dom hämska sniglarna sprang in i den mörka kloakerna brevid köpcentumet.

en ful myrslok hette ajgust.Han lever nyckelhål en stor svarm sniglar. Agust och sniglarna ett köpcentrum bada . kom en Snigel svarm skulle öva på hoppa hoppred de åxå ville vara med .Ja, Jag kan ju inte hoppa. attackerade sniglarna ajgust Började puss honom ! hämska sniglarna sprang i den kloakerna brevid köpcentumet.

Ajgust pustade ut och danskade för att han var stolt ellerJätte stolt , tyckte han. kom en stor eucalyptusväxt.

eucalyptusväxten sa glatt jag vill ha fisk men där fanns en stor, stor, stor skottkärra! Den hade stora hjul och fula åxå! eucalyptusväxten sprang glatt och hoppade en trullidutt började pussa skottkärran . Men då började skottkärran gråta.hjulet gick av som skottkärran hade fåtta av sin mamma med polermedel till . Där satt skottkärran å grubblade och somnade tillslut . eucatyptusväxten körde skottkärran till en verkstad och lagade hjulen , sedan tog eucalyptusväxten med skottkärran hem, men när skottkärran vaknade rymde han, så levde de lyckliga i alla deras dar .

Anmäl
2008-03-29 10:58 #32 av: flisan93

Det var en gång en nyfödd morot som var gul för att han hade fått gulsot. Han bodde i ett litet rum i en kuvös med hans nallebjörn. En dag gick och han blev alldeles till sig för att han blivit blå när han hade ätit blåbär.  sa en annan liten morot med gulsot att han borde vara maskot för det svenska laget i morotsplockning som skulle tävla nästa dag och frågade om han ville, han hade ju faktiskt blivit både blå och gul. Han ville men egentligen hejjade han på det Rumänska laget. Plötsligt så kom den vackra sensuella sjuksköterskan Gullvi och pussade honom på kinden! Dom såg att den lilla moroten blivit röd i ansiktet och krypit in i sitt mörka täcke.

Under täcket funderade han och pustade ut och tänkte efter för att allting hade blivit perfekt eller rätttare sagt fantastiskt. märkte alla att han hade Rumäniens färger på kroppen och gav honom en stor kram.

nästa dag kunde han glatt vara maskot till sitt favvo-lag men där fanns även en stor, stor, stor svensk maskot! Den hade stora blast och var väldigt vacker! Den lilla moroten sprang till henne och kände hur sitt hjärta började dunka hårdare. Men då vakande han plötsligt upp. Han hade fått sömnpiller av den vackra sensuella sjuksköterskan Gullvi och sin kyss  med Gullvi var bara en dröm. Där låg den besvikna lilla moroten med gulsot och somnade gjorde han sedan bums när den nya dosen sömnpiller gjorde sitt. Han drömde senare sin dröm ända till hans tid i kuvösen var över.

Anmäl
2008-03-29 21:13 #34 av: Tina-A

På onsdag avslutas tävlingen! Några dagar kvar!

.: Dance like there is no tomorrow :.

 

Läs min blogg - www.hejtina.blogg.se

Anmäl
2008-04-01 20:27 #35 av: Underbarastebaby

Det var en gång väldigt söt liten kanin som var en fuch på 1,5 år . Hans matte bodde  i ett litet litet hus men han hade en ganska stor bur med över 100 leksaker. En dag gick hans matte till jobbet och hon råkade glömma att stänga locket  till kaninburen för att hon var så stressad. hoppade den lilla kaninen hur buren och mot sin förvåning så var det en annan liten kanin som skuttade omkring framför honom  och frågade om han ville leka. Den lilla fuchen svarade såklart jag för kaninen så ut att vara en snäll liten prick men när han skuttade fram mot den lilla kaninen så slog han i huvudet, han förstod inte, han hoppade och hoppade men den andra kaninen gjorde exakt lika dant som honom. Plötsligt så gick den andra kaninen i tusen bitar och lilla kaninen började blöda men hans kompis bara försvann och då kom den lilla kaninen på att han va ju så dum, han trodde ju att den andra kaninen var´verklig men det var ju bara hans spegelbild! Dom som hade haft så kul och äntligen så kom matte hem in genom den mörka hallen och allting kändes mycket bättre.

Den lilla kaninen pustade ut och sprang fram till matte för att få en kran eller bli omplåstrad. såg han en stor morot som han fick av sin matte och han såg på sig själv och han blödde ingenting längre.

Han skuttade glatt fram men där var ingen stor morot utan den var så stor, stor, stor och läskig! Den hade stora blad och den var så orange! Den lilla kaninen sprang in till sin bur och gömde sig i sitt lilla lilla hus och då började hans matte gå mot honom och han blev lite lugnare. Men då istället gick hon till köket . sär skar hon av morotsbladen och lite smuts så den blev liten igen och hon kom med sin fina klänning gående mot honom med den stora moroten i ena handen som nu var en liten morot. Där borta såg han henne komma och när han hade fått sin morot åt han lite granna och somnade på den mjuka halmen. Matte var så snäll och klappade han på huvudet och sedan stängde hon det vita halvgenomskinliga locket försiktigt så han inte skulle vakna.

 

Snipp snapp slut så var denna lite konstiga saga slut!

Anmäl
2008-04-02 18:54 #36 av: Tina-A

Ikväll avslutas den :D Lycka till alla!

.: Dance like there is no tomorrow :.

 

Läs min blogg - www.hejtina.blogg.se

Anmäl
2008-04-02 18:58 #37 av: Jennie104

Spännande! ;)

Anmäl
2008-04-02 18:59 #38 av: flisan93

Så spännande:D lycka till allihopa.9 Och lycka till Juryn, ni får mycket att läsa;)

Anmäl
2008-04-02 19:16 #39 av: Quendy

Det var en gång en liten liten söt elefantt som var jätterädd för vatten och små möss. Elefanten som hette Per bodde i ett litet hus med sin bästa vän musen Pigg. En dag gick Per till den kloka krokodilen Max för att fråga om han kunde lära Per att simma.  sa Max, kanske en annan gång, men min kusin som heter Pelle kan hjälpa dig, Max vände sig om och frågade om Pelle kunde hjälpa till. Det kunde han men han blev väldigt lätt sur så Per skulle passa sig. Plötsligt så började det spöregna och alla spran iväg! Dom sprang in under den stora och mörka stenen, men tyvvär var den inte tillräckligt stor för Per, han fick stå utanför i regnet.

Alla de andra pustade ut och kollade på Per och pratade med honom för att trösta honom eller rentav reta honom, fast det var bara sura Max som retades.  sprang det förbi en stor elefant som stannade och pratade med Per.

Hon hälsade glatt på Per  men där bakom henne fick Per syn på en stor, stor, stor galen gorilla som hatade regnet! Den hade stora händer och tänder! Per och tjejelefanten som hette Mia sprang iväg det snabbaste de kunde och de började med att försöka klättra upp i ett stort träd. Men då slutade gorillan att jag dem. Men plötsligt bröts trädet som de hängde i av tyngden från Mia och  Per, men Per tog upp sin nya flygmaskin med äkta proppelrar och flög iväg. Där nere under stenen hade resten sett på med de tyckte att det var tråkigt och somnade så att gorillan hörde deras snarkande och började jaga dem istället. Och det var det sista som Per och Mia någonsin hörde av de andra.

Anmäl
2008-04-02 19:18 #40 av: Quendy

#39 Hahah oj han råkade bli rädd för sin bästa vän x'D

Anmäl
2008-04-03 15:38 #41 av: flisan93

hur går det?

Anmäl
2008-04-03 18:13 #42 av: flisan93

putt

Anmäl
2008-04-03 18:27 #43 av: Quendy

Putt :) Hur går det?

Anmäl
2008-04-04 11:31 #44 av: flisan93

Hur går det med allt egentligen+ Jag är SÅÅÅ nyfiken

Anmäl
2008-04-04 17:53 #45 av: Jennie104

puttputt ;)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.