Intervjuer

Bakom kulisserna del 3

2010-10-17 00:40 #0 av: [sstorm]

Har ni någonsin undrat över oss bakom sajten, vad vi gör på fritiden, och även hur det är att sköta en sajt på i fokus nätverket? I denna nya artikelserie har ni chansen att komma lite närmare oss bakom sajten, och se hur våra liv ser ut utanför Kanin i fokus.

Ja, då var de min tur att presentera mig! Många har nog sett mig irra runt här på forumet och jag har alltid mycket på gång. Jag kanske ska till en början presentera mig, mitt namn är Sanna Storm, som jag föredrar att kalla mig, och jag är 16 år. Som många säkert redan vet bedriver jag avel av Lejonhuvad kanin för avel och utställning och har även köpt en Mini rex som början av avel av även den rasen.

På fritiden studerar jag, sitter vid datorn och pysslar med kaninerna och mina andra djur. Här hemma bor ca ett 20 tal kaniner och 2 katter samt en hamster.

 

peppar och cocos

Det som fick mig att börja med kaniner var att jag inte fick föda upp marsvin. Nu tänker ni att jag inte alls gillar mina kaniner, men de gör jag verkligen. Jag skulle aldrig byta bort dem nu mot ett marsvin! Jag började i tankarna att skaffa uppfödning när jag gjorde mig av med min häst. Så hösten 09 köpte jag mina första avelsdjur. Jag har alltså inte haft kelkaniner innan jag började med uppfödning som många andra haft.

Jag har självklart framtids drömmar med min avel. Rasen i sig är kanske inte den enklaste och mitt mål är självklart att få en så rastypisk kanin som möjligt. Men jag strävar även efter att uppnå mina olika färg mål. Jag vill förbättre chinchilla färgen på den lejonhuvade kaninen samt ta fram kaniner i varianten japantecknad brun/vit. Folk kallar det "idoiti" men själv tycker jag det skulle vara väldigt tråkigt att avla utan en riktig utmanin. Men de är en smaksak.

D- kull

 

Mina privata framtidsdrömmar är väl inte så stora för tillfället. Klara av gymnasiet med bra betyg är väl de närmsta målet som står framför mig. Hoppas kunna utbilda mig vidare till kanske biolog eller något likande yrke.

Att vara medarbetare på sajten är toppen, men så klart finns de många jobbiga saker med det också. Det jag personligen tycker är de tråkigaste/jobbigaste är folk som inte kan behärska sig på sajten, som alltid har spydiga och otrevliga kommentarer. Självklart kan saker tolkas olika i text, men man märker skillnad om någon alltid har bra ton i sina inlägg eller om man alltid har tråkig ton i sina inlägg. Det roligaste är att få skriva artiklar och lära andra om den kunskapen man har.

 

Sanna 


Anmäl
2010-10-22 23:17 #11 av: [sstorm]

Ny artikel!

Sanna 


Anmäl
2010-10-22 23:26 #12 av: [h-malm]

Kul att läsa! :)

Anmäl
2010-10-22 23:27 #13 av: LinneaJohaanson

I like!

Mvh Linnea Johansson Kvick
Cherioshamstrar.weebly.com
Grundare av Hamsterbladet.webblogg.se

Anmäl
2010-10-22 23:43 #14 av: Westham

:)

MVH John
____________________________________

Min kaninsida på facebook <--

Sajtvärd http://hermelinkanin.ifokus.se

Uppfödare av Lejonhuvad kanin Blå och Madagaskar


Anmäl
2010-10-23 00:02 #15 av: Julia-H

Toppen Sanna:D!

Med Vänliga Hälsningar // Julia
http://Juliahallberg.blo.gg - Fotografi & Tonårsliv

R.I.P Premiums Syskonkärlek, min Charmör, du är den vackraste ängel himlen någonsin skådat.

"Livet är som en dans på rosor, ibland trampar man snett och kliver på taggarna - men fortsätt kämpa, snart kommer du upp på blommorna igen"

Anmäl
2010-10-23 09:16 #16 av: [vretenskaniner]

Glad

Anmäl
2010-10-23 13:04 #17 av: [Kaninlycka]

Fin presentation! Trodde du var yngre. Men det är ju just det som gör Kanin iFokus intressant, att det finns både barn och mammor och pappor här. Glad 

Anmäl
2010-10-24 18:33 #18 av: louise-ariel

Tummen upp syrran! =)

Anmäl
2010-10-27 22:18 #19 av: [ninnakm]

Jätte kuligt att läsa!:D

Anmäl
2010-10-28 00:02 #20 av: Tarja

Suveränt Sanna, intressant läsning! Glad

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.