EtiketterallmäntAllmänt
Läst 23 ggr
N
2021-01-22, 23:40

Stulen kanin 2021

Förhandsgranskning av bild 1 av 10
Förhandsgranskning av bild 2 av 10
Förhandsgranskning av bild 3 av 10
Förhandsgranskning av bild 4 av 10
Förhandsgranskning av bild 5 av 10
Förhandsgranskning av bild 6 av 10
Förhandsgranskning av bild 7 av 10
Förhandsgranskning av bild 8 av 10
Förhandsgranskning av bild 9 av 10
Förhandsgranskning av bild 10 av 10

Hej jag heter Natasha och är 13 år gammal. Jag jag har / hade två kaniner en som va 2,5 år och en som är 0,5. Båda är honor.. (Midnight & Melody) Midnight var då min första kanin jag sparade ihop till henne när jag var 10 år och Melody köpte jag i somras. Båda är jättesnälla kaniner som älskar hos och kel.. Men är lite osäkra på nya människor.

Men idag när jag skulle gå ut till de (kl 12:10) så insåg jag att det var ett stort hål i buren. Kaninerna bor i en stor träbur med 2 våningar och en hage. Där fick jag panik och skulle gå fram och öppna buren för att se om de var där , men nejjj kaninerna var helt borta :/ 😭😭

Och buren ser helt förfärlig ut… Sist jag såg de var kl : 21 och där bytte jag vatten och gav de hö …
Men när jag kollade i buren så fanns det inte nån hårtuss eller nåt ifrån kaninerna och höet var ju ändå ganska orört… Så jag är inte så säker på att det är nåt lodjur eller räv som har ratt de. Eftersom att buren inte har några riv eller bitmärken.

Detta krossade mitt hjärta..😣 Men vi har polisanmält detta och satt upp en övervakningskamera för att se om någon är på tomten. Detta är så hemskt , hur kan man ens göra något sådant … Vi bor ju ganska när vägen så någon måste ju ha sätt kaninerna och tänkt att de ska ta dem .. Jag försöker hålla koll på blocket och ska sätta upp planscher runt i området. Jag befinner mig utanför Borås .. Den svarta kaninen /Midnight är en dvärgvädur och den gråa / Melody är en lejonhuvad - dvärgvädur.. Har även lagt lite mat på gräsmattan om de skulle komma tillbaka.

Vi hade distansundervisning och det jobbigaste va att läraren sa till mig att köra kameran i ansiktet liksom jag kom precis in efter att mina kaniner hade försvunnit och storgrät…

  • Redigerat av Natasha07 2021-01-22, 23:43
Upp till toppen